Vanwege COVID-19 zijn onze bedrijfsuitjes tijdelijk niet te boeken. Onze excuses voor het ongemak.

Kies een stad

City Game Breda

Wil je gezellig de stad verkennen met een groep collega’s en werken aan teambuilding? Met behulp van een app en tablet ga je in teams puzzelen, spelen, en vragen beantwoorden in het centrum van Breda. Doe goed je best, want het team met de meeste punten wint!

Vanaf 30,- euro p.p.  Van 2,5 tot 3 uur Min. 10 personen

Treasure Hunt Breda

Ga met je collega’s op zoek naar een schat in het centrum van Breda! D.m.v. het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten kom je steeds een stapje dichter bij de schat. Gaan jullie de schat als eerste vinden?

Voor … euro p.p.  Van … tot … uur Min. … personen

City Game Eindhoven

City Game Eindhoven

Wil je gezellig de stad verkennen met een groep collega’s en werken aan teambuilding? Met behulp van een app en tablet ga je in teams puzzelen, spelen, en vragen beantwoorden in het centrum van Eindhoven. Doe goed je best, want het team met de meeste punten wint!

Vanaf 30 euro p.p.  Van 2,5 tot 3 uur Min. 10 personen

City Game Tilburg

City Game Tilburg

Wil je gezellig de stad verkennen met een groep collega’s en werken aan teambuilding? Met behulp van een app en tablet ga je in teams puzzelen, spelen, en vragen beantwoorden in het centrum van Tilburg. Doe goed je best, want het team met de meeste punten wint!

Vanaf 30 euro p.p.  Van 2,5 tot 3 uur Min. 10 personen